DSCN1480

Mirelle

Mirelle is nu ongeveer 14 jaar eigenaresse van Haar&zo. Ze heeft meer dan geruime ervaring in heren en dames knippen, stylen, föhnen, haarverlenging, bruidskapsels en permanenten. Haar specialiteit en passie gaan uit naar het bedenken van passende kleuringen, deze opbrengen door middel van highlights/ lowlights en creatieve kleuringen.
We werken al die jaren met ons kleurmerk Goldwell. Sinds Mei 2020 werken we ook met het merk ELEVEN AUSTRALIA in onze salon. Een echte eer om mee te werken. De kleuringen komen hierdoor nog meer tot zijn recht en de verzorgings en finishing lijn is precies wat bij Haar& zo past.

Voordat zij haar eigen zaak opende heeft ze 8 jaar werk ervaring opgedaan in een salon in Koog aan de Zaan.

Mirelle is op dinsdag, woensdag en vrijdag altijd in de salon aanwezig. Op donderdag en zaterdag werkt zij flexibel.

D4DBD94C-6F8E-404A-B955-6C7B48633967

Lotte

Lotte werkt als freelance visagiste en is geregeld met Mirelle samen op locatie of in de salon van Haar& zo aan het werk.

Samen zijn zij heel sterk en vullen zij “haar” en make-up mooi op elkaar aan.

Lotte is heel flexibel en kan op de gewenste momenten naar de salon toe komen of afspreken op een gewenste locatie.

Daisy

Daisy

Ik ben Daisy en heb met veel plezier 4 jaar samen gewerkt met Mirelle. De eerste 2 jaar was een stage periode en laatste jaren als allround kapster. In deze jaren heb ik mij enorm ontwikkeld.

Vanaf heden werk ik als freelancer bij Haar& zo. Onder de naam HairbyDaisy.
Ik knip graag dames, heren en kinderen. Ik zet gelnagellak. Maar mijn specialisme is highlighten en kleuren met folies.

Ik werk ongeveer 30 uur per week in de salon van Haar& zo maar ben op verschillende dagen aanwezig. Op de afspraken site ziet u welke dagen dat zijn en daar kunt u dan ook gemakkelijk een afspraak inplannen. Of natuurlijk op ons telefoonnummer: 0756571856