DSCN1480

Mirelle

Mirelle is nu bijna 13 jaar eigenaresse van Haar&zo. Ze heeft meer dan geruime ervaring in heren en dames knippen, stylen, föhnen, haarverlenging, bruidskapsels en permanenten. Haar specialiteit en passie gaan uit naar het bedenken van passende kleuringen, deze opbrengen door middel van highlights/ lowlights en creatieve kleuringen.
We werken al die jaren met ons kleurmerk Goldwell. Sinds Mei 2020 werken we ook met het merk ELEVEN AUSTRALIA in onze salon. Een echte eer om mee te werken. De kleuringen komen hierdoor nog meer tot zijn recht en de verzorgings en finishing lijn is precies wat bij Haar& zo past.

Voordat zij haar eigen zaak opende heeft ze 8 jaar werk ervaring opgedaan in een salon in Koog aan de Zaan.

Mirelle is alle dagen van de week aanwezig in de salon. Maar op donderdagochtend en zaterdagmiddag houdt zij zich met andere werkzaamheden bezig en is zij niet in de salon aanwezig.

D4DBD94C-6F8E-404A-B955-6C7B48633967

Lotte

Lotte werkt als freelance visagiste en is geregeld met Mirelle samen op locatie of in de salon van Haar& zo aan het werk.

Samen zijn zij heel sterk en vullen zij “haar” en make-up mooi op elkaar aan.

Lotte is heel flexibel en kan op de gewenste momenten naar de salon toe komen of afspreken op een gewenste locatie.

Daisy

Daisy

Daisy heeft vanaf November 2017 stage bij ons gelopen. En werkt nu al 2 jaar bij ons!

Daisy is heel leergierig en heeft in haar stage periode heel zelfstandig leren werken. Waardoor ze nu al veel zelfstandige werkzaamheden uitvoert.
Zo ontwikkelt ze zich als een hele goede all round kapster. Ze knipt dames, heren en kinderen. En haar passie ligt bij highlighten en kleuren van het haar. Ook zet ze gel nagellak. Ze werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.